2431026585 Καλαμπάκας 74, Τρικάλων moyrkasgeorgios@gmail.com
hero image

 

 

 

ΜΟΥΡΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ | ΤΡΙΚΑΛΑ

Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευές εδώ και πάνω από 4 δεκαετίες στα Τρίκαλα.  Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και με υπερηφάνεια εξυπηρετούμε όχι μόνο τους κατοίκους των Τρικάλων, αλλά και πελάτες από όλη τη Θεσσαλία και τις γύρω περιοχές.

Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και η προσήλωσή μας στην αισθητική έχουν καθιερώσει την εταιρεία μας ως αξιόπιστο πάροχο υψηλής ποιότητας αλουμινοκατασκευών. Αναλαμβάνουμε έργα όλων των μεγεθών, από κατοικίες και επιχειρηματικούς χώρους. Η εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας σε αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Οι κατασκευές μας φημίζονται για την καλαισθησία και την αντοχή τους καθώς είναι όλες φτιαγμένες με μεράκι και προσοχή στη ποιότητα. 

 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, να προσφέρουμε αλουμινοκατασκευες και σιδηροκατασκευες εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου. Πάντα αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και φιλικότητα.