2431026585 Καλαμπάκας 74, Τρικάλων moyrkasgeorgios@gmail.com

 

 

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΜΟΥΡΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ | ΤΡΙΚΑΛΑ

Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευές εδώ και πάνω από 4 δεκαετίες στα Τρίκαλα.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και με υπερηφάνεια εξυπηρετούμε όχι μόνο τους κατοίκους των Τρικάλων, αλλά και πελάτες από όλη τη Θεσσαλία και τις γύρω περιοχές.Περισσότερα
 

 

 ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Για κάθε είδους αλουμινοκατασκευής ή σιδηροκατασκευής χρειάζεστε και εμπιστευτείτε μας για μια ολοκληρωμένη και άρτια λύση. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Καλαμπάκας 74,  Τρίκαλα   |    2431026585   |   6976715474 


Περισσότερα
 

 

 

 

 

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Οι αλουμινοκατασκευές μας αντιπροσωπεύουν την αισθητική και την υψηλή απόδοση και προσφέρουν αποτελεσματική θερμομόνωση και ασφάλεια.

Περισσότερα

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή σιδηρικών κατασκευών. Η εμπειρία μας σε αυτό τον τομέα διασφαλίζει ασφάλεια, αντοχή και αισθητική στις κατασκευές μας.

Περισσότερα

ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Οι μπρούτζινες κατασκευές αποτελούν τον συνδυασμό παράδοσης και αντοχής που προσδίδουν στον χώρο σας μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας.

Περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Δημιουργούμε έργα που δημιουργούνται με βάση τις μοναδικές ανάγκες και τις εκάστοτε προδιαγραφές του πελάτη μας με πρωτοποριακά υλικά.

Περισσότερα